• Ellerholzdamm 11, 20457 Hamburg
  • [Email mbrojtur]
  • + 49 6107 6929494
  • + 49 170 2329119
i mëparshëm
tjetër

Detektorët më të mirë metalikë në botë

Mirë se vini në Geo-Electronic, Si një tregtar i specializuar për detektorë metali, ne mbajmë detektorë metali të prodhuesve premium më të njohura si OKM, XP, Minelab, Garrett, Megalocators, Magnetar dhe më shumë. Detektorët tanë metalikë janë të përshtatshëm për përdorim profesional (arkeologji, inxhinieri civile), si dhe për gjuetarët ambicioz të thesarit të hobi. Para blerjes, ne jemi në dispozicion për ju me këshilla profesionale, të pavarura nga prodhuesit përmes postës elektronike, telefonit dhe personalisht. Përpunimi i sigurt dhe shpërndarja e shpejtë janë gjithashtu çështje natyrore. Ne ju dëshirojmë shumë argëtim me zgjedhjen dhe fat të mirë me gjuetinë e thesarit!

Kategoritë e produkteve

Metal Detector - Blerja Guide

Në këtë udhëzues, ju do të mësoni se çfarë është e rëndësishme në zbulimin e metaleve, pse ky hobi është bërë kaq popullor dhe se çfarë duhet të filloni menjëherë.

Bestsellers aktuale

kontakt

datenschutz
Ne, Geo-Electronic GmbH (Selia: Gjermani), përpunoni të dhënat personale për funksionimin e kësaj faqe në internet vetëm në masën e nevojshme teknike. Të gjitha detajet në politikën tonë të privatësisë.
datenschutz
Ne, Geo-Electronic GmbH (Selia: Gjermani), përpunoni të dhënat personale për funksionimin e kësaj faqe në internet vetëm në masën e nevojshme teknike. Të gjitha detajet në politikën tonë të privatësisë.